Serviciile oferite cuprind
 • curatarea si degresarea echipamentelor de masura
 • reparare si reglare
 • calibrare conform standardelor in vigoare
 • atasarea autocolantelor de calibrare cu recalibrare in puncte
 • conservarea echipamentului de masurare
 • calibrare de fabrica
 • marcare cu laser
Pentru ce calibrare?
 • cresterea nivelului de calitate (ex. in productie si service)
 • previne hazardul cauzat de citiri inexacte
 • garanteaza citiri precise si cresterea sigurantei
 • certificat de calibrare care atesta precizia aparatelor
Certificat calbirare Vogel
Recomandari tehnice

  Expertii nostri va vor sfatui pe plan local si vor lucra impreuna cu dumneavoastra pentru a va analiza aplicatia si pentru a va oferi ca urmare o solutie adecvata. Planificarea extinsa a proiectelor, pentru a se potrivi cerintelor, trebuie facuta amplu inainte de luarea deciziei de achizitionare, in special in domeniul de masurare.

Conditii generale de garantie

  Furnizorul garanteaza produsele produsele sale impotriva oricaror defectiuni datorate defectelor de material sau productiei. Aceasta garantie este suplimentara oricarei garantii nationale statutorii si este supusa conditiilor de mai jos.

  GARANTIA implica repararea sau inlocuirea produselor defecte conform termenelor si conditiilor specificate mai jos.

  Toate reparatiile din perioada garantiei sunt efectuate in atelierele furnizorului. Costul transportului la atelierele noastre se va suporta de catre expeditor. Garantia acopera piesele, manopera efectuata de departamentul post-vanzare si costul returnarii produsului clientului.

  Toate reparatiile vor beneficia de o garantie de 6 luni pentru piese si manopera. Aceasta garantie este valabila numai pentru piesele schimbate in timpul ultimei reparatii, cu exceptia consumabilelor.

  In concordanta cu politica lui de continua imbunatatire a produselor pentru a satisface cerintele clientilor si dezvoltarea tehnologica, exista posibiltatea ca furnizorul sa upgradeze sau sa intrerupa productia de modele prezente in catalog fara a atrage asupra sa obligatia de a repara produse sau echipamente vandute anterior.

  Acele articole care nu mai sunt incluse in oferta se vor inlocui atunci cu un produs echivalent tehnic sau se va emite un aviz de plata.

Conditii de aplicare

Daca nu este altfel specificat, garantia se aplica tuturor produselor intrebuintate in conditii normale. Garantia nu acopera urmatoarele:

 • Consumabilele - inclusiv scule aschietoare, panze, discuri abrazive, lame de cuţit, pile, baterii, biti, perii colectoare etc.
 • Alte accesorii - cabluri electrice de alimentare, mandrine, adaptori, alte produse care se uzeaza sau se strica in timpul folosirii normale.
 • Uzura normala - inclusiv uzura rezultata prin folosirea produselor in alte scopuri decat celor pentru care au fost concepute sau folosirea lor altfel decat prevederile manualului de utilizare, uzura datorata suprasolicitarii produsului peste parametrii normali de functionare specificati in documentele ce insotesc produsul sau in standarde internationale, neglijenta sau intretinerea inadecvata a produselor.
 • Modificari sau reparatii - efectuate in alta parte decat in cadrul departamentul de service post-vanzari al furnizorului, chiar daca acestea aparent nu influenteaza semnificativ calitatea sau starea produselor.
 • Fenomene naturale - foc, inundatii, descarcari electrice, etc.

  Perioada de garantie intra in vigoare de la data achizitionarii de catre client de la furnizor. O copie a facturii si/sau a certificatului de garantie care face dovada datei achizitiei de la furnizor poate fi ceruta in eventualitatea unei reclamatii in timpul garantiei. In cazul unor produse tehnice acoperite de o garantie limitata, acestea vor fi returnate cu mentionarea seriei care este indicata pe produs.

  Dupa perioada de garantie sau atunci cand repararea produsului nu face obiectul garantiei, in eventualitatea in care se poate efectua o reparatie, aceasta se va realiza doar dupa acceptul clientului privind costurile de reparatie.

  Acordarea garantiei implica doar repararea/inlocuirea produsului, nu si alte despagubiri, indiferent de natura acestora.


Garantia VOGEL - aparate de masura si control

  Pentru produsele Vogel se ofera o garantie de 12 luni pentru componentele folosite sau reparate. Nu se acorda garantie in special in urmatoarele cazuri: utilizare necalificata sau necorespunzatoare, instalare/montare incorecta de catre cumparator sau tert, uzura si distrugere, intretinere inadecvata. In cazul in care cumparatorul sau o terta persoana neautorizata repara produsele cumparate, acestea isi pierd garantia. Produsele defecte trebuie trimise inapoi la furnizor impreuna cu o copie dupa factura de cumparare si un proces verbal care sa contina detalii despre defectiunea aparatului.